Navigacija

The POWER of Knowledge - 10th international conference

Aktuelnosti

Poštovani,

Čini nam zadovoljstvo obavestiti Vas da de se u vremenu od 7 - 9 oktobar 2016 god. (Ookruženje Soluna), Republika Grčka održati X-ta jubilejna međunarodna konferencija KNOWLEDGE CAPITAL OF THE FUTURE sa temom THE POWER OF KNOWLEDGE. Kao što I od samog naslova proizilazi , fokus konferencije je znanje u svim njegovim pojavnim oblicima. Značaj, važnost, mod i prakična upotreba znanja povezanog sa svim njegovim činiocima koji imaju ulogu u njegovom stvaranju, korištenjuu i prenošenju je poseban akcent konferencije. Znanje kao bazična dimenzija I njegova povezanost I pragmatična upotrebljivost sa drugim oblastima je prostor interesa što dodiruje sve naučne oblasti koje mogu dati doprinos u tom smislu.

U prilogu Vam šaljemu drugi poziv za desetu jubilejnu konferenciju o znanju: THE POWER OF KNOWLEDGE - Agia Triada, (Solun) 7-9 oktobar 2016.

Molimo Vas abstrakte i radove šaljite na info@ikm.mk

Prof. Robert Dimitrovski PhD MIT University Skopje Faculty of Management - Dean Vice Rector of International cooperation Knowledge Management Institute Skopje -President PROGRAM Abstract Template Full Paper